Työterveyspsykologi

Vaasa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin. 

Työterveyspsykologi, tule kehittämään  työterveyshuollon palveluja kanssamme.  

Haemme joukkomme osaavaa ja innostunutta työterveyspsykologia toistaseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä voit tehdä Vaasan toimipisteessämme sekä etänä.

 

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset kehittämään työterveyden toimintamalleja yhdessä kollegojesi kanssa. Työskentelet asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa. Tehtävissäsi pääset edistämään työyhteisöjen toimintaa ja olet mukana kehittämässä asiakasorganisaatioiden johdon osaamista.

 

Odotamme sinulta laillistetun psykologin tutkintoa. Arvostamme jo hankittua työterveyshuollon pätevyyttä mutta myös motivaatiota tulevaisuudessa erikoistua työterveyshuoltooon.  Lisäksi omaat sujuvan suomen ja ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.  

 

Huipputiimimme koostuu vahvasta ja osaavasta moniammatillisesta asiantuntijoiden joukosta, ja teemme työterveystyötä aina suurella sydämellä. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa joustavasti omaan kalenteriisi, ja pääset tekemään päivätyötä liukuvalla työajalla.

 

 Tarjoamme sinulle   

  • Kilpailukykyisen palkan ja edut
  • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn 
  • Oman kalenterin hallinnan
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisön   
  • Vakituisen päivätyön
  • Mentorin tuen.  
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
Toimitusjohtaja Timo Ylilauri, 
timo.ylilauri@ttbotnia.fipuh. 044 796 6180 

Vastaava työterveyspsykologi Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi, p. 040 579 6010

  

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ttbotnia.fi tai kuntarekryn kautta.