Työterveyshoitaja

Vaasa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme alueemme suurin työterveyshuollon palvelukeskus ja toimintamme kasvaa nyt vauhdillaSatsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Työterveyshoitaja Vaasan toimipisteeseen

Hei terveydenhoidon ammattilainen! Etsimme nyt työterveyshoitajaa Vaasan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Työsi koostuu monipuolisesti 50 % puhelinneuvonnasta ja 50 % työterveyshoitajan työstä. Toimit osana moniammatillista työterveystiimiä, ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen sekä työterveyspainotteinen sairaanhoito.

 

Innostutko tiimityöstä ja uusista haasteista? Luonnistuvatko muuttuvat tilanteet sinulta? Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja sinulta löytyy terveydenhoitajan tutkinto sekä kommunikoit vieläpä sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi, voisit olla etsimämme henkilö. Työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle   

  • Monipuolisuus: 50 % työterveyshoitajan työtä ja 50 % puhelinneuvontaa   
  • Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöskentelyyn 
  • Kilpailukykyinen palkka
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisö 
  • Mahdollisuus kouluttautumiseen
  • ePassi Flex 
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava työterveyshoitaja Jaana Leinonen, jaana.leinonen@ttbotnia.fi, p. 040 1617 538 /
Vastaava työterveyshoitaja Marja Sammallahti, marja.sammallahti@ttbotnia.fi, p. 040 6190 756

Haku päättyy 3.2.2023. Hae jo nyt, hakemuksia käsitellään koko hakuajan! 

 
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ttbotnia.fi tai kuntarekryn kautta.