Työterveyshoitaja

Vaasa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme alueemme suurin työterveyshuollon palvelukeskus ja toimintamme kasvaa nyt vauhdillaSatsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Työterveyshoitaja Vaasan toimipisteeseen

Etsimme nyt työterveyshoitajaa Vaasan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Toimit työterveyshoitajana TT Botnian sairasvastaanotolla osana moniammatillista työterveystiimiä. Työskentelemme virka-ajan puitteissa ja työnkuviin ei liity päivystystä.

 

Innostutko tiimityöstä ja uusista haasteista? Luonnistuvatko muuttuvat tilanteet sinulta? Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja sinulta löytyy terveydenhoitajan tutkinto sekä kommunikoit vieläpä sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi, voisit olla etsimämme henkilö. Työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle   

  • Liukuva työaika
  • Kilpailukykyinen palkka
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisö 
  • Mahdollisuus kouluttautumiseen
  • Kattava perehdytys 
  • ePassi Flex 
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palvelupäällikkö Tina Söderbacka tina.soderbacka@ttbotnia.fi, p. 040 847 2009 

 

Haku päättyy 3.2.2023. Hae jo nyt, hakemuksia käsitellään koko hakuajan! 

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ttbotnia.fi tai kuntarekryn kautta.