Työterveyslääkäri

Kauhajoki

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Lääkäri, tule kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.  

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme työterveyslääkäreitä Kauhajoen toimipisteeseen. Huipputiimimme koostuu vahvasta ja osaavasta moniammatillisesta asiantuntijoiden joukosta, ja teemme työterveystyötä aina suurella sydämellä. Voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa, osa- tai kokoaikaisena. Meillä voit myös erikoistua työterveyshuoltoon.

 

Haluamme, että viihdyt meillä töissä. Meillä pystyt aidosti vaikuttamaan työtehtäviisi ja työaikaasi. Monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävänkuvassasi saat näköalapaikan työelämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.
Toimintamme laajenee koko ajan ja sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

 

Kelpoisuusvaatimuksena hakijan tulee olla laillistettu lääkäri. Voit siis olla joko työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyslääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri.

 

Tarjoamme sinulle

Kilpailukykyisen palkan ja edut

Oman kalenterin hallinnan 

Lähes 100 ammattilaisen työyhteisön

Vakituisen päivätyön

Mentorin tuen

Työ alkaa 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa
toimitusjohtaja Timo Ylilauri

timo.ylilauri@ttbotnia.fi / puh. 044 796 6180. 

 

Voit lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai Kuntarekryn kautta 14.4.2023 mennessä. 

 

Meille töihin

Max. tiedoston koko: 1 GB.