Työfysioterapeutti

Vaasa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

TT BOTNIA OY HAKEE NYT TYÖFYSIOTERAPEUTTIA VAASAAN.

Sinä työterveyshuollon toiminnasta kiinnostunut fysioterapeutti – TT Botnia haluaa sinut mukaan huolehtimaan työelämän hyvinvoinnista!


Haemme joukkomme Vaasan/Mustasaaren toimipisteisiin osa-aikaista (3–4 pv) työfysioterapeuttia tai työterveyshuollosta kiinnostunutta fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.8.–31.12.2023.

 

Meidän huipputiimissämme on vahva ja kokenut sekä osaava ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukko ja toteutamme työterveysyhteistyötä omistajillemme suurella sydämellä. Työfysioterapeutti tutkii- ja arvioi työtekijöiden fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa ja työssä kuormittumista sekä antaa neuvontaa ja ohjausta tuki- ja liikuntaelin oireiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

 

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).


Meillä voit toimia työsopimussuhteessa osa-aikaisena sekä ammatinharjoittajana.
Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset. Kysy rohkeasti lisää!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa
vastaava työfysioterapeutti Susanna Porkkala, susanna.porkkala@ttbotnia.fi tai puh. 040 574 5285.

Hakuaika: 15.5.–15.6.2023

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen rekry@ttbotnia.fi, alla olevalla lomakkeella tai Kuntarekryn kautta.

 

Meille töihin

Max. tiedoston koko: 1 GB.