Työterveyspsykologi

Vaasa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin. 

 

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA Vaasan toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen

 

Työhösi kuuluvat työterveyspsykologin haastavat ja innostavat tehtävät. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset kehittämään työterveyden toimintamalleja yhdessä kollegojesi kanssa.  Tehtävissäsi pääset edistämään työyhteisöjen toimintaa ja olet mukana kehittämässä asiakasorganisaatioiden johdon osaamista. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.

 

Odotamme sinulta laillistetun psykologin tutkintoa. Arvostamme jo hankittua työterveyshuollon pätevyyttä mutta myös motivaatiota tulevaisuudessa erikoistua työterveyshuoltoon. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta työhyvinvoinnin ja organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta sekä asiakasyritysten, HR:n ja esimiesten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Huomioimme valinnassa myös muun soveltuvan työkokemuksen.

 

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen ja valmiutta opetella uutta. Lisäksi omaat sujuvan suomen ja ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

 

Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika: 6.5. – 24.5.2024.

 

 

Lisätietoja tehtävästä:

 

Toimitusjohtaja Timo Ylilauri
timo.ylilauri@ttbotnia.fi

p. 044 796 6180


Vastaava työterveyspsykologi Anu Storm
anu.storm@ttbotnia.fi
p. 040 579 6010

 

Vastaava työterveyshoitaja Johanna Vantaa

johanna.vantaa@ttbotnia.fi

puh. 040 188 6923

 

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI:

 

REKRY@TTBOTNIA.FI tai kuntarekryn kautta

 

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​