Maatalouden työterveyshuolto

Tiesitkö, että TT Botnia tarjoaa maatalousyrittäjille yhtenä ainoana palveluntarjoajana myös pelkkiä lakisääteisiä työterveyspalveluita?

Työterveyshuolto on olennainen osa myös maatalousyrittäjien hyvinvointia ja työturvallisuutta tukevaa palvelutarjontaa. YritysBotnia on harvoja MTK:n kilpailuttamia puitesopimuksen mukaisia palveluntuottajia, joka tarjoaa monipuolisia työterveyspalveluita maatalousyrittäjille ja heidän työntekijöilleen.

Mikä on maatalouden työterveyshuolto?

Maatalouden työterveyshuolto on suunniteltu tukemaan maatalousyrittäjiä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Se auttaa arvioimaan työn ja työympäristön terveysriskejä sekä kuormitustekijöitä sekä tarjoaa toimenpiteitä niiden hallitsemiseksi.

Esimerkiksi tilakäyntejä tehdään yksilöllisistä tarpeista riippuen 1-4 vuoden välein. Työterveyshuolto myös kutsuu maatalousyrittäjän terveystarkastukseen sovituin määräajoin, yleensä 1-3 vuoden välein, ottaen huomioon työn aiheuttamat terveysriskit, maatalousyrittäjän terveydentilan ja iän.

Maatalousyrittäjän työterveyshuoltoon kuuluu mm.:

Maataloustyön ja työympäristön vaarojen sekä kuormitustekijöiden arviointi
Terveyden ja työkyvyn edistäminen ja tukeminen
Ammattitautien ja työperäisten sairauksien ennaltaehkäisy, hoito ja seuranta
Työtapaturmien ehkäisy
Kuntoutus

Luodaan yhdessä yrityksellesi täydellisesti sopiva työterveyspalvelu

Millainen työterveyshuolto sopii juuri minulle/meidän tilalle?

YritysBotnia tarjoaa yhtenä ainoana palveluntarjoajana pelkkiä lakisääteisiä työterveyspalveluita. Olemme täällä auttamassa sinua ja tarjoamme laadukkaita työterveyspalveluita, jotka skaalautuvat kunkin yrittäjän tarpeen mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja keskustella siitä, miten voimme parhaiten palvella juuri sinua ja tilaasi!

Työterveyshuollon palveluiden ostamisesta tehdään kirjallinen sopimus, joka määrittelee palvelun sisällön ja ehdot. Maatalousyrittäjät saavat lisäksi 20 % alennuksen työajan MATA- vakuutusmaksusta, jos sopimus on ollut voimassa edeltävänä vuonna 1.10.

Tiesithän, että maatalousyrittäjät saavat jopa 60 % Kela-korvauksen työterveyshuollon kustannuksista?

Korvaus annetaan automaattisesti laskun hinnasta, kun yrittäjä on antanut työterveyshuollolle kirjallisen luvan Kelan suorakorvauksen hakemiseen.

Oletko kiinnostunut työterveys­palveluista?

Jätä meille avoin tarjouspyyntö – vastaamme sinulle räätälöidyn tarjouksen kanssa n. 2 arkipäivän kuluessa. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä lisätietojen pyytämiseksi, ja ehdotamme tarvittaessa Teille sopivat lisäpalvelut kokonaisuuteen.