Meille töihin

Olemme Pohjanmaan suurin työterveyshuollon palvelukeskus ja toimintamme kasvaa edelleen. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Tällä hetkellä haemme:

  • Työterveyslääkäri
  • Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri
  • Työterveyshoitaja

Tule lähes 90 työterveyshuollon ammattilaisen työkaveriksi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan toimipaikkaamme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, selkeän oman vastuualueen sekä mentorin tuen.

Toimimme työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien koulutuspaikkana ja meillä on mahdollista suorittaa erikoistumiseen kuuluva 24 kk työterveyshuoltojakso koulutusvirassa, yhteydenotot 


raija.kalamo@ttbotnia.fi


Voit jättää avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole avoimia paikkoja tai sinulle sopivaa työpaikkaa ei löydy juuri nyt avoimista paikoistamme. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostava tehtävä avautuu. 

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen, annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksissa enintään 12 kk ajan. 

Avoimet hakemukset voit jättää: rekry@ttbotnia.fi

Työskentelemme virka-ajan puitteissa ja työnkuviin ei liity päivystystä. Tehtävissä on mahdollista toteuttaa erilaisia työaikavaihtoehtoja ja myös osa-aikaisesta työstä voidaan sopia. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: 

Timo Ylilauri
toimitusjohtaja

 

puh. 044 796 6180

timo.ylilauri@ttbotnia.fi