Tule meille töihin!

Etsimme sinua, terveydenhuollon ammattilainen.

Olisitko sinä uusi työkaverimme? TT Botnia on Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan suurin työterveyshuollon palvelukeskus ja toimintamme kasvaa edelleen. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

 

Tule lähes 90 työterveyshuollon ammattilaisen työkaveriksi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan toimipaikkaamme. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, selkeän oman vastuualueen sekä mentorin tuen.

 

Toimimme työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien koulutuspaikkana ja meillä on mahdollista suorittaa erikoistumiseen kuuluva 24 kk työterveyshuoltojakso koulutusvirassa, yhteydenotot raija.kalamo@ttbotnia.fi

TT Botnia-työnanatajana

Avoimet työpaikat

Jos sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt avoimena, voit myös jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostava tehtävä avautuu. Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@ttbotnia.fi

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksissa enintään 12 kk ajan.  

Työssä viihtyminen on meille sydämen asia.

Muun muassa näistä saamme työntekijöiltä kiitosta:

  • Ketterä organisaatio, jossa päätöksenteko on nopeaa ja hierarkia matala.
  • Inhimillinen työskentelytahti ja enemmän aikaa asiakkaalle.
  • Työ joustaa elämän mukaan: kaikilla on mahdollisuus etätöihin.
  • Ammattitaitoiset työkaverit ja aidosti moniammatilliset tiimit.

Työskentelemme virka-ajan puitteissa eikä työnkuviin liity päivystystä. Tehtävissä on mahdollista toteuttaa erilaisia työaikavaihtoehtoja ja myös osa-aikaisesta työstä voidaan sopia. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

 

Timo Ylilauri

Toimitusjohtaja

044 7966180