Lääkärin chat-vastaanottojen aloitus

Otamme käyttöön Chat-lääkäripalvelun sairausvastaanotoilla 7.9.2023 alkaen. Palvelussa asiakkaat pääsevät lääkärin etävastaanotolle minuuteissa arkisin kello 8-20 ja viikonloppuisin kello 10-16 välillä. Haluamme palvella teitä entistä ketterämmin ja asiakaslähtöisemmin uuden palvelukanavan myötä. Chat-palvelun myötä ihmiset säästävät ongelmiensa hoitoon käytettävää aikaa ja vaivaa! Palvelu on käytettävissä riippuen sopimuksen laajuudesta.

 

Mitä etävastaanotolla voidaan hoitaa? 

Etävastaanotolla hoidetaan niitä asioita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta. Käyntisyitä voivat olla esimerkiksi seuraavat: Allergiaoireet • Astma • Flunssaoireet • Iho-oireet • Reseptit • Silmäoireet • Vatsaoireet • Virtsatietulehdus • Muu asia 

 

Miten etävastaanotto toimii? 

Etävastaanotolle kirjaudutaan nettisivulta löytyvän chat-upotteen kautta. Vahvan tunnistautumisen jälkeen asiakas pääsee suoraan lääkärin etävastaanotolle. Keskustelussa voidaan tarvittaessa lähettää kuvia ja tiedostoja. Keskimäärin asian hoitaminen alusta loppuun palvelussa kestää 10-20 minuuttia. Sähköiset reseptit etävastaanotolta saa välittömästi.  

 

Tervetuloa etävastaanotolle! 

Palvelu tuotetaan yhteistyössä Lääkärisi.fi:n kanssa. Vastaanottojen päätteeksi on mahdollista antaa palautetta. Toivomme, että hyödynnätte uutta palvelukanavaa rohkeasti ja annatte palautetta, jotta voimme kehittää palvelua! 

Lue lisää