Tietoa TT Botniasta

TT Botnia edistää hyvinvointia Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

TT Botnia tarjoaa Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla laadukkaita työterveyspalveluja. Kanssamme työnantaja voi vapaasti tehdä palvelusopimuksen joko puhtaasti lakisääteisistä työterveyspalveluista tai sitä laajemmasta palvelukokonaisuudesta, johon sisältyy sairaanhoidon palveluja halutussa laajuudessa.

 

Asiakkainamme on valtaosa alueen kunnista, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueet sekä erikokoiset yritykset maatalousyrittäjistä teollisuuden ja kaupan alan yrityksiin.

 

Palvelumme ovat helposti asiakkaiden saatavilla laajan toimipisteverkostomme, toimivan etävastaanottomme ja osaavien ammattilaistemme ansiosta. Hyvinvoinnin turvaaminen jokaisella työpaikalla on meille sydämen asia.

 

Tarjoamalla luotettavia ja laadukkaita palveluja teemme yhdessä parempaa työelämää.

Yritysasiakkaita palvelemme YritysBotnia-nimellä

TT Botnian tytäryhtiö YritysBotnia on tuottanut 1.3.2023 alkaen yritysasiakkaiden, yhdistysten ja yrittäjien työterveyshuollon palvelut. TT Botnia tuottaa kunta- ja kuntayhtymäomistajiensa työterveyshuollon palvelut.

 

Emo- ja tytäryhtiöksi jakautumisen syynä on muuttunut hankintalaki. Hallinnollisella muutoksella ei ole vaikutusta palveluihimme: palvelemme niin kunta- kuin yritysasiakkaitammekin samoissa toimipisteissä.

Strategiamme: Yhdessä parempaa työelämää

Toimintaamme ohjaavat arvomme, joita ovat

  • ihmisen kunnioittaminen
  • asiakaslähtöisyys
  • osaaminen
  • jatkuva kehitys