TT Botnia laajenee – Seinäjoelle avataan uusi toimipiste syksyllä 2024

TT Botnia on kuntien ja hyvinvointialueiden omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on tuottaa, tarjota ja välittää valtakunnallisesti monipuolisia työterveyspalveluja sekä näihin liittyviä sairaanhoitopalveluja kunnille sekä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueille. Vuonna 2023 perustettiin TT Botnian tytäryhtiö YritysBotnia, joka tarjoaa työterveyspalveluita yritysasiakkaille.

TT Botnia on viimeisen kolmen vuoden aikana tehnyt huiman kasvun, ja toimipisteitä löytyykin jo 17 eri paikkakunnalta Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Uusi toimipiste avataan Seinäjoelle syksyn 2024 aikana.

 

– TT Botnia tekee yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kanssa myös Seinäjoella. Siksi laajentuminen myös yrityspuolen asiakkaisiin on luonnollinen jatkumo, kertoo toimitusjohtaja Timo Ylilauri.

TT Botnian toimitusjohtaja Timo Ylilauri
TT Botnia Oy:n toimitusjohtaja Timo Ylilauri

Seinäjoella on selkeä tarve keskikokoiselle työterveyspalveluita tarjoavalle yritykselle, joka ketteryytensä vuoksi sopii palvelemaan erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

 

– Olemme täysin kotimainen toimija, joka pystyy tarjoamaan kustannustehokkaita palveluita niin yrityksille, yhdistyksille kuin yrittäjillekin. Seinäjoelle kokoamme moniammatillisen tiimin, joka koostuu niin hoitajista, lääkäristä, fysioterapeutista kuin psykologista. Hyvinvoinnin turvaaminen jokaisella työpaikalla on meille sydämen asia.

 

Tällä hetkellä yritys työllistää noin 100 terveydenhoitoalan ammattilaista, joiden tavoitteena on terveyden turvaaminen jokaisella työpaikalla. TT Botnian vahvuus on moniammatillinen yhteistyö ja laadukkaat palvelut, joiden avulla tehdään parempaa työelämää.

 

Kanssamme työnantaja voi vapaasti tehdä palvelusopimuksen joko puhtaasti lakisääteisistä työterveyspalveluista tai sitä laajemmasta palvelukokonaisuudesta, johon sisältyy sairaanhoidon palveluja halutussa laajuudessa, Ylilauri vinkkaa.

 

Tutustu täällä työterveyspalveluihimme!