TT Botnian Seinäjoen toimipiste on avattu!

TT Botnia Oy on kuntien ja hyvinvointialueiden omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on tuottaa, tarjota ja välittää valtakunnallisesti monipuolisia työterveyspalveluja sekä näihin liittyviä sairaanhoitopalveluja Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Vuonna 2023 perustettiin TT Botnian tytäryhtiö YritysBotnia, joka tarjoaa työterveyspalveluita yritysasiakkaille.

TT Botnia on viimeisen kolmen vuoden aikana tehnyt huiman kasvun, ja toimipisteitä löytyykin jo 17 eri paikkakunnalta. Yrityksen uusin toimipiste on avattu Seinäjoelle: toimipiste löytyy osoitteesta Kauppaneliö 13, 60100 Seinäjoki.

 

TT Botnia keskittyy yksinomaan työterveyteen, tarjoten asiakkailleen räätälöityä huolenpitoa, joka tukee juuri heidän ammattialansa terveysvaatimuksia.

 

– Jokainen työ on ainutlaatuinen, ja niin on myös sen vaatima työterveys. TT Botnia on erikoistunut työn erityispiirteiden tunnistamiseen ja niiden huomioon ottamiseen, jotta asiakkaamme voivat keskittyä työhönsä, kertoo toimitusjohtaja Timo Ylilauri.

 

Moniammatillinen tiimi tukee työkykyä myös Seinäjoella

 

TT Botnian moniammatillinen tiimi tarjoaa kattavaa tukea työkyvyn ylläpitämiseksi, huomioiden niin fyysiset kuin henkiset haasteet. Seinäjoella tiimiin kuuluvat niin työterveyslääkäri, -psykologi, -fysioterapeutti kuin -hoitaja, jotka yhdessä tuovat erilaisia näkökulmia ratkaisujen löytämiseksi. Tämä parantaa hoidon laatua ja tehokkuutta.

 

– Seinäjoen toimipisteessä asiakkaat voivat hyödyntää myös moderneja työterveyspalvelujamme, mukaan lukien etävastaanotot ja sähköisen ajanvarauksen. Asiakaslähtöinen toimintatapamme varmistaa, että ratkaisut sopivat aina sekä organisaatioille että työntekijöille, Ylilauri vakuuttaa.

 

Asiakkaaksi TT Botnialle? Kanssamme työnantaja voi vapaasti tehdä palvelusopimuksen joko puhtaasti lakisääteisistä työterveyspalveluista tai sitä laajemmasta palvelukokonaisuudesta, johon sisältyy sairaanhoidon palveluja halutussa laajuudessa. Muistathan, että mieltä saat myös kattavat ja nykyaikaiset etäpalvelut!

 

 

Yhteystiedot:

 

Vastaava työterveyshoitaja

Johanna Vantaa

johanna.vantaa@ttbotnia.fi

 

Palvelupäällikkö

Anne Jylhä

anne.jylha@ttbotnia.fi

 

Toimitusjohtaja

Timo Ylilauri

timo.ylilauri@ttbotnia.fi

 

Tutustu palveluihimme ja jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluistamme täältä!

 

 

Terveyttä voi olla ilman työtä. Työtä ei ilman terveyttä.

Siksi työnämme on terveys.