TT Botnias telefonlinjer fungerar för närvarande inte, problemet åtgärdas.

TT Botnias Seinäjoki-enhet har öppnat!

TT Botnia Ab är ett aktiebolag ägt av kommuner och välfärdsområden och som producerar, erbjuder och förmedlar mångsidiga företagshälsovårdstjänster samt relaterade sjukvårdstjänster i Österbotten och Södra Österbotten. År 2023 grundades TT Botnias dotterbolag FöretagsBotnia, som erbjuder företagshälsovårdstjänster till företagskunder.

TT Botnia har under de senaste tre åren haft en imponerande tillväxt, och företaget har nu verksamhetsställen på 17 orter. Företagets nyaste enhet öppnades i Seinäjoki: enheten finns på adressen Kauppaneliö 13, 60100 Seinäjoki.

 

TT Botnia fokuserar enbart på företagshälsovård och erbjuder sina kunder skräddarsydd omsorg som stöder de specifika hälsokraven inom deras yrkesområde.

 

– Varje arbete är unikt och kräver sin egen typ av företagshälsovård. TT Botnia är specialiserat på att identifiera särdrag inom olika arbetsmiljöer och ta hänsyn till dem, så att våra kunder kan fokusera på sitt arbete, säger verkställande direktör Timo Ylilauri.

Mångprofessionellt team stöder arbetsförmågan även I Seinäjoki

TT Botnias mångprofessionella team erbjuder omfattande stöd för att upprätthålla arbetsförmågan, med beaktande av ade fysiska och psykiska utmaningar. I Seinäjoki ingår företagsläkare, företagspsykolog, företagsfysioterapeut och företagshälsovårdare i teamet, och som tillsammans bidrar med olika perspektiv för att hitta lösningar. Detta förbättrar vårdens kvalitet och effektivitet.

 

– På enheten i Seinäjoki kan kunderna även dra nytta av våra moderna företagshälsovårdstjänster, inklusive distansmottagning och elektronisk tidsbokning. Vår kundorienterade verksamhetsmodell säkerställer att lösningarna alltid passar både organisationer och medarbetare, försäkrar Ylilauri.

 

Vill du bli kund hos TT Botnia? Som arbetsgivare kan du enkelt ingå ett serviceavtal med oss, antingen för enbart lagstadgade företagshälsovårdstjänster eller för en mer omfattande servicehelhet som inkluderar sjukvårdstjänster i önskad omfattning.

 

Kontaktuppgifter:

 

Ansvarig företagshälsovårdare

Johanna Vantaa

johanna.vantaa@ttbotnia.fi

 

Servicechef

Anne Jylhä

anne.jylha@ttbotnia.fi

 

Verkställande direktör

Timo Ylilauri

timo.ylilauri@ttbotnia.fi

 

Lär känna våra tjänster och skicka en offertförfrågan här.

 

 

 

Hälsa utan arbete är möjligt. Men inte arbete utan hälsa. ​​ 

Därför arbetar vi för hälsa.​