TT Botnias telefonlinjer fungerar för närvarande inte, problemet åtgärdas.

TT Botnia expanderar – öppnar en ny enhet i Seinäjoki hösten 2024

TT Botnia är ett aktiebolag som ägs av kommuner och välfärdsområden och som producerar, erbjuder och förmedlar mångsidiga företagshälsovårdstjänster samt tillhörande sjukvårdstjänster till kommuner och välfärdsområdena i Österbotten och Södra Österbotten. År 2023 grundades TT Botnias dotterbolag FöretagsBotnia, som erbjuder företagshälsovårdstjänster till företagskunder.

TT Botnia har haft en imponerande tillväxt de senaste tre åren och har nu verksamhetsställen på 17 olika orter i Österbotten och Södra Österbotten. En ny enhet öppnas i Seinäjoki under hösten 2024.

 

– TT Botnia samarbetar med Södra Österbottens välfärdsområde även i Seinäjoki. Därför är det naturligt att också expandera till företagskunder, säger verkställande direktör Timo Ylilauri.

TT Botnian toimitusjohtaja Timo Ylilauri
Timo Ylilauri

I Seinäjoki finns ett tydligt behov av ett medelstort företag som erbjuder företagshälsovårdstjänster och som på ett smidigt sätt kan betjäna små och medelstora företag.

 

– Vi är en helt inhemsk aktör som kan erbjuda kostnadseffektiva tjänster till företag, föreningar och företagare. I Seinäjoki sätter vi ihop ett multprofessionellt team som består av hälsovårdare, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Att säkerställa välbefinnande på varje arbetsplats är en hjärtefråga för oss.

 

För närvarande sysselsätter företaget cirka 100 hälso- och sjukvårdsproffs vars mål är att säkerställa hälsan på varje arbetsplats. TT Botnias styrka är ett multiprofessionellt samarbete och högkvalitativa tjänster, genom vilka man skapar en bättre arbetsmiljö.

 

– Arbetsgivaren kan fritt ingå ett tjänsteavtal med oss för antingen enbart lagstadgade företagshälsovårdstjänster eller för en bredare servicehelhet som inkluderar sjukvårdstjänster i önskad omfattning, tipsar Ylilauri.

 

Läs mer om våra företagshälsovårdstjänster här!