TT Botnias telefonlinjer fungerar för närvarande inte, problemet åtgärdas.

TT Botnias enhet i Malax har flyttat

Enheten har flyttat till byn Petalax i Malax, till adressen Petalaxvägen 13 D. De nya lokalerna ligger på första våningen i södra delen av ämbetshuset. 

 

Flytten påverkar inte tjänsterna Malax-enheten erbjuder, så det kommer fortsättningsvis att finnas företagshälsovårdar-, företagsfysioterapeut- och företagspsykologtjänster tillgängliga via tidsbokning. 

De nya lokalerna betyder att hela TT Botnias Malax-team ryms under samma tak, och dessutom kommer det att finnas utrymmen för hörsel- och spirometritester. 

I praktiken ändras alltså endast besöksadressen. 

– Vi kommer att betjäna våra kunder i Malax under hela juni, med undantag för midsommarveckan då vi har avvikande öppettider. Malax-enheten är stängd senare under sommaren under tiden 8.7–11.8.  Då finns företagshälsovårdstjänsterna tillgängliga I Vasa, säger TT Botnias serviceansvariga Johanna Envall-Storsved.