TT Botnias telefonlinjer fungerar för närvarande inte, problemet åtgärdas.

Företagspsykolog

Vasa

TT Botnia Ab erbjuder högklassiga företagshälsovårdstjänster till företag och organisationer i Österbotten och Södra Österbotten. Vi är den största tillhandahållaren av företagshälsovård i regionen och vår verksamhet växer nu snabbt. Vi satsar på vår personals trivsel och välmående i arbetet och vi tror på att en bra arbetsgemenskap lockar till sig människor, även från längre håll.

 

Företagspsykolog, kom och utveckla företagshälsovårdens tjänster med oss.

Vi söker en kompetent och entusiastisk företagspsykolog för tillsvidareanställning.  

 

I ditt jobb som företagspsykolog ingår både utmanande och intressanta uppgifter. Din arbetsroll är mångsidig och du får utveckla företagshälsovårdens verksamhetsmodeller tillsammans med dina kollegor. Du arbetar med flera parter inom kundföretagen: ledningsgrupper, HR, förmän, arbetsgemenskaper och enskilda individer. 

 

I ditt arbete har du möjlighet att bidra till fungerande arbetsgemenskaper och du är med och utvecklar ledarskapsfärdigheter inom kundorganisationen. Du har både traditionella och moderna digitala arbetssätt till ditt förfogande 

 

Vi förväntar oss att du har en examen som legitimerad psykolog. Vi värdesätter formell behörighet inom företagshälsovård, men också motivationen att specialisera sig inom företagshälsovård i framtiden. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med utveckling och coachning för att främja välbefinnande inom företag och organisationer samt att du tidigare samarbetat med kundorganisationer, HR och arbetsledare.  

 

Du trivs att jobba med enskilda individer men också med större grupper.  

I urvalsprocessen tar vi även hänsyn till annan tillämplig arbetslivserfarenhet.  

Vi söker dig som jobbar effektivt med en positiv attityd, som är kundorienterad och har god kommunikationsförmåga. Viktigt är också att du har intresse för att utvecklas i det egna arbetet och viljan att lära sig nya saker. Dessutom kan du kommunicera flytande på finska och svenska i både tal och skrift. 

 

Vi vill att du ska trivas hos oss. Hos oss har du en verklig möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter och arbetstid. Det mångsidiga och intressanta jobbet ger dig en omfattande bild av arbetslivet och goda möjligheter att utveckla din kompetens.  

Vår verksamhet expanderar hela tiden och i framtiden finns det även möjlighet att arbeta på något av våra andra kontor. 

Vi erbjuder dig:

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner
  • Möjlighet att arbeta på distans
  • Möjlighet att påverka din egen kalender
  • En arbetsgemenskap med närmare 100 kollegor
  • Ett fast jobb under dagtid
  • Mentorstöd

Arbetet börjar enligt avtal och intervjuerna inleds redan under ansökningsprocessen.  

Mer information ger

VD Timo Ylilauri, timo.ylilauri@ttbotnia.fi, tfn 044 796 6180 /
Ansvarig företagspsykolog Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi,  tfn 040 579 6010

Arbetet börjar enligt överenskommelse.

 

BLEV DU INTRESSERAD AV JOBBET? Skicka din ansökan till  rekry@ttbotnia.fi 

 
Observera att genom att ge dina uppgifter till oss ger du samtidigt samtycke till att personuppgifter sparas under rekryteringsprocessen, till lediga platser högst under 12 månader.