Företagspsykolog

Vasa

TT Botnia Ab erbjuder högklassiga företagshälsovårdstjänster till företag och organisationer i Österbotten och Södra Österbotten. Vi är den största tillhandahållaren av företagshälsovård i regionen och vår verksamhet växer nu snabbt. Vi satsar på vår personals trivsel och välmående i arbetet och vi tror på att en bra arbetsgemenskap lockar till sig människor, även från längre håll.

 

Företagspsykolog, kom och utveckla företagshälsovårdens tjänster med oss.

Vi söker en kompetent och entusiastisk företagspsykolog för tillsvidareanställning. Du kan utföra arbetet både vid vår enhet i Vasa och på distans.

 

Din arbetsroll är mångsidig och du får utveckla företagshälsovårdens verksamhetsmodeller tillsammans med dina kollegor. Du arbetar med flera parter inom kundföretagen: ledningsgrupper, HR, förmän, arbetsgemenskaper och enskilda individer. I ditt arbete har du möjlighet att bidra till fungerande arbetsgemenskaper och är med och utvecklar ledarskapsfärdigheter. Vi värdesätter formell behörighet inom företagshälsovård, men också motivationen att specialisera sig inom företagshälsovård i framtiden. Du kommunicerar flytande på finska och svenska i både tal och skrift.

 

Vårt superteam består av en stark och kompetent grupp multiprofessionella experter och vi utför alltid vårt arbete med stort hjärta. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen kalender och att jobba dagtid med flexibla arbetstider.

Vi erbjuder dig:

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner
  • Möjlighet att arbeta på distans
  • Möjlighet att påverka din egen kalender
  • En arbetsgemenskap med närmare 100 kollegor
  • Ett fast jobb under dagtid
  • Mentorstöd


Arbetet börjar enligt överenskommelse. 

Mer information ger

VD Timo Ylilauri, timo.ylilauri@ttbotnia.fi, tfn 044 796 6180 / 
Ansvarig företagspsykolog Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi,  tfn 040 579 6010

Arbetet börjar enligt överenskommelse.

 

Skicka din ansökan till  rekry@ttbotnia.fi eller via kuntarekry