Företagsläkare

Österbotten & Södra Österbotten

TT Botnia Ab erbjuder högklassiga företagshälsovårdstjänster till företag och organisationer i Österbotten och Södra Österbotten. Vår verksamhet växer och utvecklas nu snabbt. Vi satsar på vår personals trivsel och välmående i arbetet och vi tror på att en bra arbetsgemenskap lockar till sig människor, även från längre håll.

 

ÄR DU SPECIALISTLÄKARE INOM FÖRETAGSHÄLSOVÅRDEN ELLER LÄKARE MED BEHÖRIGHET INOM FÖRETAGSHÄLSOVÅRD? KOM OCH UTVECKLA EFFEKTIVA OCH KUNDORIENTERADE FÖRETAGSHÄLSOVÅRDSTJÄNSTER MED OSS.

Vi söker specialistläkare inom företagshälsovård och läkare med behörighet inom företagshälsovård till vårt snabbt växande team vid alla TT Botnia enheter i Österbotten och Södra Österbotten.

 

Vårt superteam består av en stark och kompetent grupp mångprofessionella experter och vi utför alltid vårt arbete med stort hjärta. Du kan arbeta som egen företagare eller i anställningsförhållande, på deltid eller heltid. Även distansarbete är möjligt hos oss.

 

Vi vill att du trivs med att arbeta hos oss. På TT Botnia har du möjlighet att på riktigt påverka dina arbetsuppgifter och arbetstid. I din mångsidiga och intressanta roll får du en ingående inblick i arbetslivet och goda möjligheter att utveckla din egen kompetens. Vår verksamhet expanderar ständigt och i framtiden har du även möjlighet att arbeta på våra andra enheter.

 

Enligt behörighetskraven ska sökanden vara antingen specialistläkare inom företagshälsovård eller läkare med behörighet inom företagshälsovård.

 

Vi erbjuder dig:

 

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner
  • Möjlighet att påverka din egen kalender
  • En arbetsgemenskap med närmare 100 kollegor
  • Ett fast jobb under dagtid
  • Mentorstöd
 
 

Mer information ger:

VD Timo Ylilauri

timo.ylilauri@ttbotnia.fi
tel. 044 796 6180

 

SKICKA DIN ANSÖKAN:

 

REKRY@TTBOTNIA.FI

 

Observera att genom att ge dina uppgifter till oss ger du samtidigt samtycke till att personuppgifter sparas under rekryteringsprocessen, till lediga platser högst under 12 månader.