Työterveyspsykologi

Kauhajoki / Kurikka

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Työterveyspsykologi, tule kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.  

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta työterveyspsykologia Kauhajoelle/Kurikkaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Työhösi kuuluvat työterveyspsykologin haastavat ja innostavat tehtävät. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset kehittämään työterveyden toimintamalleja yhdessä kollegojesi kanssa. Työskentelet asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa.

 

Tehtävissäsi pääset edistämään työyhteisöjen toimintaa ja olet mukana kehittämässä asiakasorganisaatioiden johdon osaamista. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.

 

Odotamme sinulta laillistetun psykologin tutkintoa. Arvostamme jo hankittua työterveyshuollon pätevyyttä mutta myös motivaatiota tulevaisuudessa erikoistua työterveyshuoltoon. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta työhyvinvoinnin ja organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta sekä asiakasyritysten, HR:n ja esimiesten kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

 

Työskentelet mielelläsi sekä yksilöiden että yhteisöjen parissa. Huomioimme valinnassa myös muun soveltuvan työkokemuksen.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen ja valmiutta opetella uutta.

 

Haluamme, että viihdyt meillä töissä. Meillä pystyt aidosti vaikuttamaan työtehtäviisi ja työaikaasi. Monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävänkuvassasi saat näköalapaikan työelämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Toimintamme laajenee koko ajan ja sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

 

Tarjoamme sinulle    

  • Kilpailukykyisen palkan ja edut   
  • Oman kalenterin hallinnan
  • Vakituisen päivätyön
  • Mentorin tuen 
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisön  
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat
Toimitusjohtaja Timo Ylilauri
, timo.ylilauri@ttbotnia.fi, puh. 044 796 6180

Vastaava työterveyspsykologi Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi, puh. 040 579 6010.

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI OSOITTEESEEN REKRY@TTBOTNIA.FI


Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​

Työfysioterapeutti Satu Ritola

”Työfysioterapeutti auttaa ihmisiä jaksamaan töissä ja vapaa-ajalla” Työfysioterapeutti Satu Ritola Työfysioterapeutti Satu Ritolalla tulee täyteen jo 20 vuotta alan parissa, ja TT Botnialla hän on työskennellyt sen perustamisesta lähtien. Palo tukea toimintakykyä ja auttaa asiakkaita jaksamaan nykypäivän hektisessä työelämässä tekee hänen työstään merkityksellistä.   Satu

Lue lisää »

Työterveyspsykologi Anu Storm

”Työterveyspsykologina pääsen auttamaan ajoissa” Työterveyspsykologi Anu Storm Anu Storm on TT Botnian vastaava työterveyspsykologi, jonka yli 20-vuotiseen psykologin uraan on mahtunut monenlaista: rupeama koulupsykologina, työ erikoissairaanhoidossa lasten, aikuisten ja nuorten psykiatrialla sekä oma psykoterapeutin vastaanotto. Työterveyspsykologina Anu aloitti neljä vuotta sitten. Oman työn vaikuttavuus ja

Lue lisää »

Ylilääkäri Tiina Lehtinen

”Pitkäjänteistä työtä, joka pysyy omassa hallinnassa” Ylilääkäri Tiina Lehtinen TT Botnian ylilääkäri Tiina Lehtinen tekee työtä pohjalaisten kuntaorganisaatioiden työterveyslääkärinä – Vantaalta käsin. Etävastaanottoalusta sekä työpaikan matala hierarkia ja kannustava ilmapiiri mahdollistavat Tiinalle omien arvojen mukaisen työn ennaltaehkäisevän työterveyshuollon parissa. Kun Tiina Lehtinen valmistui vuonna 2010

Lue lisää »