Työterveyspsykologi

Kauhajoki / Kurikka

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin.

Työterveyspsykologi, tule kehittämään vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä työterveyshuollon palveluja kanssamme.  

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta työterveyspsykologia Kauhajoelle/Kurikkaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Työhösi kuuluvat työterveyspsykologin haastavat ja innostavat tehtävät. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset kehittämään työterveyden toimintamalleja yhdessä kollegojesi kanssa. Työskentelet asiakasyritysten johdon, henkilöstöhallinnon, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kanssa.

 

Tehtävissäsi pääset edistämään työyhteisöjen toimintaa ja olet mukana kehittämässä asiakasorganisaatioiden johdon osaamista. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.

 

Odotamme sinulta laillistetun psykologin tutkintoa. Arvostamme jo hankittua työterveyshuollon pätevyyttä mutta myös motivaatiota tulevaisuudessa erikoistua työterveyshuoltoon. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta työhyvinvoinnin ja organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta sekä asiakasyritysten, HR:n ja esimiesten kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

 

Työskentelet mielelläsi sekä yksilöiden että yhteisöjen parissa. Huomioimme valinnassa myös muun soveltuvan työkokemuksen.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, positiivista asennetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen ja valmiutta opetella uutta.

 

Haluamme, että viihdyt meillä töissä. Meillä pystyt aidosti vaikuttamaan työtehtäviisi ja työaikaasi. Monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävänkuvassasi saat näköalapaikan työelämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Toimintamme laajenee koko ajan ja sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

 

Tarjoamme sinulle    

  • Kilpailukykyisen palkan ja edut   
  • Oman kalenterin hallinnan
  • Vakituisen päivätyön
  • Mentorin tuen 
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisön  
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat
Toimitusjohtaja Timo Ylilauri
, timo.ylilauri@ttbotnia.fi, puh. 044 796 6180

Vastaava työterveyspsykologi Anu Storm, anu.storm@ttbotnia.fi, puh. 040 579 6010.

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI OSOITTEESEEN REKRY@TTBOTNIA.FI


Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​

Työterveyssihteeri Aija Viertola

Työterveyssihteeri, jolla on sydäntä asiakkaille Työterveyssihteeri Aija Viertola Aija Viertola on työskennellyt työterveyssihteerinä jo yli 20 vuotta. Uransa hän aloitti Vaasan kaupungin työterveydessä, joka muuttui Vaasan aluetyöterveydeksi, ja josta lopulta vuonna 2021 tuli TT Botnia. Viertola on todistanut työssään suuren tietotyön muutoksen, mutta yksi asia

Lue lisää »

Työterveyshoitaja Eveliina Heiskari

Sattumalta työterveyshoitajaksi TT Botnialle Työterveyshoitaja Eveliina Heiskari Vaasalainen Eveliina Heiskari valmistui terveydenhoitajaksi Vaasan ammattikorkeakoulusta keväällä 2023. Vuodesta 2009 lähihoitajana työskennellyt Heiskari päätyi työterveyshoitajaksi hieman sattuman kautta. –  Minulla ei ollut opiskelujen aikana aavistustakaan, että työterveydestä voisi löytyä minulle sopiva työpaikka. Pääsin suorittamaan opiskeluihin liittyvän harjoittelun

Lue lisää »

Työterveyshoitaja Terhi Katajamäki-Tuira

16 vuotta samalla työnantajalla ja into vain vahvistuu! Työterveyshoitaja Terhi Katajamäki-Tuira Terhi Katajamäki-Tuira oli kiinnostunut työterveyden parissa työskentelystä jo koulunpenkillä. Kun TT Botnialle aukesi työterveyshoitajan paikka vuonna 2007 oli se vastavalmistuneen Terhin unelmien täyttymys. Hän on viihtynyt samalla työantajalla siitä lähtien, ja kipinä alaa kohtaan

Lue lisää »

Työterveyslääkäri Emad Sabbah

Vastuu asiakkaista on suuri, mutta vastapainoksi arki on joustavaa Työterveyslääkäri Emad Sabbah Työterveyslääkäri Emad Sabbah päätyi töihin TT Botnialle Vaasan toimipisteeseen, kun hän kaipasi uusia kuvioita elämäänsä ja toisenlaista päivärytmiä päivystystyön tilalle. Emad viimeisteli lääkäriopintonsa Tampereen yliopistossa, jonka jälkeen hän väitteli lääketieteen tohtoriksi Oulun yliopistossa.

Lue lisää »