Työterveyslääkäri

Pohjanmaa & Etelä-Pohjanmaa

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin. 

 

OLETKO TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI TAI TYÖTERVEYSHUOLLON PÄTEVYYDEN OMAAVA LÄÄKÄRI? TULE KEHITTÄMÄÄN VAIKUTTAVIA JA ASIAKASLÄHTÖISIÄ TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJA KANSSAMME.  

 

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja työterveyshuollon pätevyyden omaavia lääkäreitä kaikkiin TT Botnian toimipisteisiin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

Huipputiimimme koostuu vahvasta ja osaavasta moniammatillisesta asiantuntijoiden joukosta, ja teemme työterveystyötä aina suurella sydämellä. Voit toimia ammatinharjoittajana tai työsopimussuhteessa, osa- tai kokoaikaisena. Myös etätyöt ovat mahdollisia meillä. 

 

Haluamme, että viihdyt meillä töissä. TT Botnialla pystyt aidosti vaikuttamaan työtehtäviisi ja työaikaasi. Monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävänkuvassasi saat näköalapaikan työelämään ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

 

Toimintamme laajenee koko ajan ja sinulla on myös mahdollisuus tulevaisuudessa työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

 

Kelpoisuusvaatimuksena hakijan tulee olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuollon pätevyyden omaava lääkäri. 

 

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan ja edut
  • Oman kalenterin hallinnan 
  • Lähes 100 ammattilaisen työyhteisön
  • Vakituisen päivätyön
  • Mentorin tuen
 
 

Lisätietoja tehtävästä:
Toimitusjohtaja Timo Ylilauri

timo.ylilauri@ttbotnia.fi 
puh. 044 796 6180.
 

 

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI:

 

REKRY@TTBOTNIA.FI tai kuntarekryn kautta

 

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​