Työterveyshoitaja

Jalasjärvi

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin. 

 

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta TYÖTERVEYSHOITAJAA Jalasjärven toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen

 

Tehtävässä toimit osallisena moniammatillista työterveystiimiä ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen sekä työterveyspainotteinen sairaanhoito. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.

 

Kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi.

 

Arvostamme:
Joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

 

Tarjoamme:
Tarjoamme monipuolisen työn asiakasyritysten työterveyshoitajana, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää omaamistasi sekä osaavan, motivoituneen ja kehityshaluisen työyhteisön. Saat työhösi myös kattavan perehdytyksen.

 

Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. liukuva työaika, etätyömahdollisuus, kouluttautumismahdollisuus sekä ePassi Flex.


Työ alkaa 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika: 5.4. – 30.4.2024.

Koeaika 6 kk.

 
 

Lisätietoja tehtävästä:

 

Vastaava työterveyshoitaja Johanna Vantaa

johanna.vantaa@ttbotnia.fi

puh. 040 188 6923

 

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI:

 

REKRY@TTBOTNIA.FI tai kuntarekryn kautta

 

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​

Ylilääkäri Tiina Lehtinen

”Pitkäjänteistä työtä, joka pysyy omassa hallinnassa” Ylilääkäri Tiina Lehtinen TT Botnian ylilääkäri Tiina Lehtinen tekee työtä pohjalaisten kuntaorganisaatioiden työterveyslääkärinä – Vantaalta käsin. Etävastaanottoalusta sekä työpaikan matala hierarkia ja kannustava ilmapiiri mahdollistavat Tiinalle omien arvojen mukaisen työn ennaltaehkäisevän työterveyshuollon parissa. Kun Tiina Lehtinen valmistui vuonna 2010

Lue lisää »

Työterveyspsykologi Anu Storm

”Työterveyspsykologina pääsen auttamaan ajoissa” Työterveyspsykologi Anu Storm Anu Storm on TT Botnian vastaava työterveyspsykologi, jonka yli 20-vuotiseen psykologin uraan on mahtunut monenlaista: rupeama koulupsykologina, työ erikoissairaanhoidossa lasten, aikuisten ja nuorten psykiatrialla sekä oma psykoterapeutin vastaanotto. Työterveyspsykologina Anu aloitti neljä vuotta sitten. Oman työn vaikuttavuus ja

Lue lisää »

Työfysioterapeutti Satu Ritola

”Työfysioterapeutti auttaa ihmisiä jaksamaan töissä ja vapaa-ajalla” Työfysioterapeutti Satu Ritola Työfysioterapeutti Satu Ritolalla tulee täyteen jo 20 vuotta alan parissa, ja TT Botnialla hän on työskennellyt sen perustamisesta lähtien. Palo tukea toimintakykyä ja auttaa asiakkaita jaksamaan nykypäivän hektisessä työelämässä tekee hänen työstään merkityksellistä.   Satu

Lue lisää »

Työterveyshoitaja Kirsi Palosaari

Merkityksellistä työtä hyvällä työn- ja vapaa-ajansuhteella Työterveyshoitaja Kirsi Palosaari Työterveyshoitajan monipuolisessa työssä TT Botnialla yhdistyvät kaksi Kirsi Palosaarelle tärkeää asiaa: palo hoitotyötä kohtaan sekä syvällinen liikunta- ja ravitsemusalan osaaminen. Osa-aikatyö TT Botnialla mahdollistaa myös sen, että Kirsi pystyy hoitotyön lisäksi pyörittämään omaa liikunta-alan yritystään töiden

Lue lisää »