Työterveyshoitaja

Jalasjärvi

TT Botnia Oy on laadukkaita työterveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Toimintamme kasvaa ja kehittyy nyt vauhdilla. Satsaamme henkilöstömme työviihtyvyyteen ja uskomme, että hyvä työyhteisö vetää puoleensa, vaikka vähän kauempaakin. 

 

Haemme nyt osaavaa ja innostunutta TYÖTERVEYSHOITAJAA Jalasjärven toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Tehtävässä toimit osallisena moniammatillista työterveystiimiä ja työhösi kuuluu omien vastuuyritysten työterveyshuollosta vastaaminen sekä työterveyspainotteinen sairaanhoito. Käytössäsi on niin perinteiset kuin modernit digipainotteiset työskentelymallit.


Kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot luetaan eduksi.


Arvostamme:
Joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.


Tarjoamme:
Tarjoamme monipuolisen työn asiakasyritysten työterveyshoitajana, sähköiset työkalut työsi tueksi, mahdollisuuden kehittää omaamistasi sekä osaavan, motivoituneen ja kehityshaluisen työyhteisön. Saat työhösi myös kattavan perehdytyksen.

Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. liukuva työaika, etätyömahdollisuus, kouluttautumismahdollisuus sekä ePassi Flex.


Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Koeaika 6 kk.

 
 

Lisätietoja tehtävästä:

Vastaava työterveyshoitaja Johanna Vantaa

johanna.vantaa@ttbotnia.fi

puh. 040 188 6923

 

 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI:

 

REKRY@TTBOTNIA.FI tai kuntarekryn kautta

 

Huomaa, että jättäessäsi meille hakemuksen annat samalla suostumuksesi ilmoittamiesi henkilötietojen säilyttämiseen hakuprosessin ajan tai avoimissa hakemuksessa enintään 12 kk ajan. 

URATARINAT: Kokemuksia TT Botnialla työskentelystä​